Operational Lease

Operational Lease is de leasevorm waarbij de auto niet op uw balans komt te staan. Daarmee hebben we direct het grote verschil tussen Operational Lease en Financial Lease te pakken.

Voordelen van Operational Lease

Het grote voordeel voor u van Operational Lease is het feit dat uw liquide middelen niet aangesproken hoeven te worden en uw werkkapitaal dus onaangeroerd blijft.

Soorten Operational Lease

Operational Lease kunnen we onderverdelen in twee groepen. Netto Operational Lease en Full Operational Lease.

Netto Operational Lease

Bij Netto Operational Lease komt de auto niet op uw balans te staan maar u blijft wel zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en de wegenbelasting.

Full Operational Lease

Bij Full Operational Lease daarentegen zijn het onderhoud en de wegenbelasting wel opgenomen in de maandtermijn. U weet dus exact wat u gedurende de overeengekomen periode zult moeten reserveren voor uw mobiliteit. Uiteraard kan de verzekering ook meegenomen worden in de maandtermijn maar dat hoeft niet.

Meer weten over Operational Lease ?

Uiteraard kunnen wij u een Operational Lease voorstel doen tegen een zeer concurrerende maandtermijn. Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling verkoop.

Instructieboekjes online

Bekijk de e-guide voor het gebruik en onderhoud van uw Renault

Onze werkplaats blijft OPEN tijdens de lockdown

Aangezien garagebedrijven door de overheid worden beschouwd als essentieel voor iedereen die zich dient te verplaatsten, blijft onze werkplaats tijden…

Bekijk bericht
Renault Clio viert 30-jarig jubileum

Meer dan 15 miljoen verkochte exemplaren sinds 1990.…

Bekijk bericht