Onderhoud & reparatie

Of u nu in het bezit bent van een nieuwe Renault, een nieuwe Dacia, of een auto die al enige levenservaring heeft, u wilt er altijd op kunnen vertrouwen. Uw auto verdient dan ook alle liefde en aandacht middels nauwkeurig onderhoud. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres.    

Het beste onderhoudsproduct voor uw auto.

In samenspraak met de klant bekijken wij welk onderhoudsproduct het best bij de leeftijd, kilometerstand en staat van onderhoud van uw auto past. Uw auto wordt in onze werkplaats onder handen genomen door zeer deskundige monteurs die de beschikking hebben tot de meest moderne gereedschappen en technieken en kunnen bogen op jarenlange ervaring.

Naast Renault en Dacia zijn alle merken bij ons welkom.

Ondanks dat ons bedrijf al sinds jaar en dag gespecialiseerd is in Renault kunt u uiteraard bij ons ook terecht met uw auto van een ander merk. Naast alle Renault- en Dacia-apparatuur zijn wij namelijk in het bezit van autobranche brede diagnose-apparatuur waarmee nagenoeg ieder ander merk geen geheimen meer kent voor onze monteurs.

Instructieboekjes online

Bekijk de e-guide voor het gebruik en onderhoud van uw Renault

Onze werkplaats blijft OPEN tijdens de lockdown

Aangezien garagebedrijven door de overheid worden beschouwd als essentieel voor iedereen die zich dient te verplaatsten, blijft onze werkplaats tijden…

Bekijk bericht
Renault Clio viert 30-jarig jubileum

Meer dan 15 miljoen verkochte exemplaren sinds 1990.…

Bekijk bericht