Het silhouet van de nieuwe Espace.

Nieuwe Renault Espace: elegant silhouet en royale interieurruimte zijn onderdeel van zijn DNA.

Nadat Renault eerder al de naam Espace bekendmaakte, onthult het merk nu het silhouet van de zesde generatie van zijn nieuwe zevenzits-SUV. Het spel van licht en schaduw op de silhouetten geeft een beeld van het design en de lengte van de carrosserie.

De nieuwe Renault Espace heeft een atletisch design met een gespierde schouderlijn. Aan de zijkanten reikt het glasoppervlak vrijwel tot aan de achterzijde, wat bijdraagt aan de elegante uitstraling. De achterzijde is subtiel verfraaid met een achterspoiler in het verlengde van de daklijn.

In lijn met de huidige trends heeft de zesde generatie van de Renault Espace bescheidenere afmetingen. De nieuwe Espace is weliswaar 14 centimeter korter, maar desondanks is de lengte van het interieur met derde zitrij 2,48 meter – nog meer ruimte dan het interieur van de huidige generatie. Het is duidelijk dat de nieuwe Espace hetzelfde DNA heeft als zijn succesvolle voorgangers: hij biedt hoogstaand comfort voor lange ritten voor alle zeven inzittenden.

De geheel nieuwe Renault Espace beleeft komend voorjaar zijn wereldpremière.

Instructieboekjes online

Bekijk de e-guide voor het gebruik en onderhoud van uw Renault