Renault maakt de prijzen van de nieuwe Arkana bekend.

De nieuwe Renault Arkana is leverbaar vanaf €32.390,-  

Dalen: Renault maakt de prijzen bekend van de nieuwe ARKANA. De nieuwe hybride SUV onderscheidt zich met zijn sportieve, vloeiende vormgeving en biedt een rijke uitrusting met een uitgebreide reeks comfort- en veiligheidssystemen. Tevens is de Renault ARKANA standaard voorzien van de E-TECH Hybrid 145 aandrijflijn die garant staat voor een uitstekende combinatie van efficiëntie en rijplezier. De nieuwe ARKANA is vanaf 3 mei te bestellen en staat vanaf medio juli bij de Renault dealer in de showroom. De prijzen beginnen bij € 32.390,-.

Renault levert de nieuwe ARKANA met keuze uit drie uitvoeringen. De prijzen beginnen bij € 32.390,- voor de uitvoering Zen. Tot de standaarduitrusting behoren onder andere het Renault EASY LINK multimediasysteem met 7-inch touchscreen, digitale radio, Bluetooth, Apple CarPlay™ en Android Auto™. Kopers kunnen ook rekenen op een cruise control met snelheidsbegrenzer, LED-verlichting, Renault Handsfree Card en een uitgebreide reeks rijassistentiesystemen zoals Lane Departure Warning, Lane Keeping Assist, Traffic sign recognition, Active Emergency Braking System met voetgangers- en fietserdetectie en Safe Distance Warning.

De luxere uitvoering Intens voegt onderandere 18-inch lichtmetalen wielen, Renault Multi-SENSE®, Adaptive Cruise Control, Blind Spot Warning, Rear Cross Traffic Alert toe aan de uitrusting. Ook wordt het multimediasysteem uitgebreid met een 9,3-inch touchscreen en Tom Tom® LIVE navigatie

Voor een extra sportieve uitstraling is de nieuwe Renault ARKANA ook leverbaar als R.S. Line. Behalve allerlei R.S.-badges voor in- en exterieur is de R.S. Line ook voorzien van 18-inch lichtmetalen wielen ‘Silverstone’, specifieke bumpers, skidplates, rundleder/Alcantara ‘R.S Line’ stoelbekleding met rode stiksels en een elektrisch verwarmbaar sportstuur met met geperforeerd nappaleder. Verder maakt het automatische inparkeersysteem Easy Park Assist het parkeren nog gemakkelijker en is de smartphone draadloos op te laden via de inductielader.

De ARKANA wordt standaard geleverd met de E-TECH Hybrid 145 aandrijflijn. Deze bijzonder efficiënte aandrijftechniek met innovaties uit de Formule 1 levert een vermogen van (105 kW) 143 pk. Mede dankzij het hoge maximumkoppel van de elektromotor dat direct vanaf stilstand beschikbaar is, staat de ARKANA garant voor aansprekende prestaties en rijplezier. Tegelijkertijd is volledig emissievrije aandrijving mogelijk in EV-mode. Bij ingeschakelde EV-mode attendeert het Z.E. Voice waarschuwingsgeluid andere weggebruikers op de aanwezigheid van de auto.

Instructieboekjes online

Bekijk de e-guide voor het gebruik en onderhoud van uw Renault