De 100% elektrische Renault Megane E-TECH

Renault introduceert de nieuwe 100% elektrische Renault Megane E-TECH

Onlangs is door Luca de Meo, bestuursvoorzitter van Renault, de nieuwe Megane E-TECH Electric onthuld aan de internationale pers. Deze bijzondere 100% elektrische auto is de eerste auto die is gebouwd op het nieuwe CMF-EV platform van de Renault Nissan alliantie. De Megane E-TECH Electric  luidt een nieuw tijdperk in ten aanzien van de verdere elektrificatie van Renault in de toekomst.

Megane E-TECH Electric is geïnspireerd op de Morphoz concept auto uit 2019 en was voor het eerst te zien als Megane E-Vision in 2020. De Megane E-TECH Electric toont een nieuwe designtaal en draagt het nieuwe Renault logo.

De auto ademt nieuwe technologie qua rijhulpsystemen en multimedia met het OpenR Link multimedia systeem met Google built-in. In het ruimtelijke interieur valt vooral het grote, volledig nieuwe OpenR multimedia scherm op.

Renault doet zijn uiterste best om de prijzen en exacte specificaties eind 2021 te kunnen communiceren. De verwachting is dat de nieuwe Megane E-TECH Electric in het voorjaar van 2022 in de showroom staat.

Instructieboekjes online

Bekijk de e-guide voor het gebruik en onderhoud van uw Renault