Corona maatregelen

Renault J. Hoiting Dalen neemt maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Daarbij worden de ontwikkelingen rond het Coronavirus nauwlettend in de gaten gehouden en landelijke RIVM en GGD richtlijnen nadrukkelijk opgevolgd.

Openingstijden

De openingstijden van onze werkplaats, magazijn en showroom zijn, op de koopavond na, ongewijzigd.  Werkzaamheden aan uw auto of een bezoek aan onze showroom  kunnen gewoon doorgang vinden. Wachten tijdens het onderhoud kan uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee, mits er voldoende afstand tot de overige gasten gehouden kan worden.

Gebruik mondkapjes

Voor uw en onze veiligheid worden er tijdens het bewegen in de openbaar begaanbare ruimtes binnen ons bedrijf mondkapjes gedragen., Denk daarbij aan de showroom en de receptie.

Plexiglazen schermen

In de showrooms en bij de recepties treft u plexiglazen schermen aan. Hierdoor wordt contact tussen u en onze medewerkers nog veiliger.

Extra aandacht voor hygiëne

Handhygiëne is essentieel en onze medewerkers besteden hier dan ook extra aandacht aan. Voor uw en onze veiligheid hebben wij bij de ingang een desinfecteerunit staan. Daar kunt u uw handen desinfecteren voordat u ons bedrijf betreedt.  Als klant bent u van harte welkom maar voorstellen doen we tijdelijk zonder handen schudden. Bij de receptie blijven onze medewerkers zoveel mogelijk achter de balie en trachten wij ten alle tijde minimaal 1,5 meter afstand tot u als klant te houden. Bij auto’s die aangeboden worden voor onderhoud en reparatie zullen door onze medewerkers eerst het stuur, de versnellingspook en de handgrepen gereinigd worden met een desinfecterend middel. Leenauto’s worden voordat zij meegegeven worden ook gereinigd met een desinfecterend middel.

Extra aandacht voor sleutels/sleutelkaarten

Wij verzoeken u om bij het brengen van uw auto alles wat aan de sleutel(kaart) hangt te verwijderen. Wij zullen uw sleutels direct bij ontvangst ontsmetten met een ontsmettingsmiddel/reinigingsdoekje.

Pinbetalingen Ja graag!

Wij verzoeken u met Pin te betalen. Zo kunnen we het aantal contactmomenten tot een minimum beperken.

Kan ik thuisgebracht worden als ik mijn auto breng?

Om het risico op besmetting te verkleinen hebben wij besloten op dit moment geen klanten naar huis en of werk te brengen. U kunt uiteraard wel gebruik maken van onze gratis leenauto’s en wij bieden de mogelijkheid om, in overleg, uw auto op te halen en weer bij u thuis brengen.

Ik heb interesse in een andere auto maar kan/wil niet naar de showroom komen?

Mocht u interesse hebben in een andere auto maar u wilt liever niet onze showroom fysiek bezoeken, geen probleem. Wij kunnen u in eerste instantie namelijk prima begeleiden tijdens het verkooptraject middels communicatiemiddelen zoals de telefoon, e-mail en WhatsApp. Mocht het verkooptraject serieuze vormen gaan aannemen dan kunnen wij in overleg de auto van uw keuze bij u thuis brengen voor een proefrit of bezichtiging. Hetzelfde geld voor het afleveren van een auto. Dit kan eventueel bij u aan huis. Uiteraard worden daarbij alle veiligheidsvoorschriften in acht genomen.

Hebben jullie ook Koopavond

Tot nader orde hebben wij geen koopavond. Onze afdeling verkoop is aanwezig van maandag t/m vrijdag tussen 09:00-18:00 uur en zaterdag tussen 09:00-17:00 uur

Heeft u overige vragen rondom onze benadering t.a.v. Corona ?

Wij proberen de informatie op deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Mocht u onverhoopt toch nog vragen hebben dan staan wij u graag telefonisch te woord. U kunt ons bereiken op ons algemene telefoonnummer 0524-551333

Instructieboekjes online

Bekijk de e-guide voor het gebruik en onderhoud van uw Renault