Renault Megane III, als occasion een gegarandeerd succes !!!

Met de komst van de Renault Megane III zorgde Renault voor een nieuwe standaard in zijn segment.

Kwaliteit werd het speerpunt tijdens de ontwikkeling van deze auto. Kosten nog moeite werden gespaard om van deze generatie Megane de meest betrouwbare Renault ooit te maken. De inspanningen wierpen hun vruchten af. De Renault Megane III werd een doorslaand succes en in 2012 zelfs de best verkochte auto van Nederland.

Ook als occasion is de Renault Megane III de juiste keuze. Iedere autofabrikant claimt een goed product te leveren. Pas na enkele jaren valt ook daadwerkelijk de conclusie te trekken of die claim op betrouwbaarheid terecht is. Wat de Renault Megane III betreft kan met zekerheid worden gezegd dat de betrouwbaarheid ook daadwerkelijk in de praktijk is bewezen.

De succesvolle verkopen in 2012, 2013 en 2014 hebben er voor gezorgd dat wij nu continue aanvoer hebben van mooie Renault Megane´s uit die bouwjaren. Auto´s waaraan de eerste eigenaar veel plezier heeft beleeft, die uiteraard keurig zijn onderhouden en waaraan u nog vele probleemloze kilometers plezier kunt beleven.

Of u nu op zoek bent naar een comfortabele Energy TCe 130 Benzine, een zuinige Energy Dci 110 Diesel, een krachtige Energy Dci 130 Diesel, een Dynamique, een Bose of een sportieve GT-Line, wij hebben ze staan. Uiteraard allemaal keurig onderhouden en voorzien van nationale autopas. Heeft u uw keuze gemaakt en gaan wij de auto afleverklaar maken dan zal deze worden voorzien van het Renault voorgeschreven onderhoud, een nieuwe APK, uitgebreide poetsbehandeling, brandstof en 6 maand Bovaggarantie.

Aan een door Autobedrijf J. Hoiting geleverde Renault Megane III occasion zult u nog vele kilometers plezier beleven.  Daarmee wordt ook voor u de Renault Megane III een gegarandeerd succes !!!

Kijk voor onze huidige Renault Megane III occasions op onze occasionspagina.

Instructieboekjes online

Bekijk de e-guide voor het gebruik en onderhoud van uw Renault