Onze werkplaats blijft OPEN tijdens de lockdown

Aangezien garagebedrijven door de overheid worden beschouwd als essentieel voor iedereen die zich dient te verplaatsten, blijft onze werkplaats tijdens de lockdown gewoon geopend.

Onze werkplaats blijft open

Als vanouds kunt u gewoon bij ons terecht voor onderhoud en reparatie aan uw auto. Wij bieden u daarbij de mogelijkheid tot gratis haal- en brengservice van uw auto. Uiteraard blijven wij alle richtlijnen van het RIVM hanteren. Als klant zult u ten aanzien van uw mobiliteit, wat ons betreft, dus geen hinder ondervinden van de lockdown.

Verkoop nieuwe Renault's en occasions op afstand

De huidige maatregelen zorgen er helaas voor dat onze showroom fysiek gesloten moet blijven. Ons verkoopteam is echter wel bereikbaar. Mocht u interesse hebben in een nieuwe Renault of een occasion die u op onze website te koop heeft zien staan, neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 0524-551333. Wij hebben inmiddels ruimschoots ervaring met het op afstand verkopen van auto’s. Wij kunnen desgewenst de auto van uw keuze op een door u gekozen locatie komen laten zien.

Instructieboekjes online

Bekijk de e-guide voor het gebruik en onderhoud van uw Renault

Onze werkplaats blijft OPEN tijdens de lockdown

Aangezien garagebedrijven door de overheid worden beschouwd als essentieel voor iedereen die zich dient te verplaatsten, blijft onze werkplaats tijden…

Bekijk bericht
Renault Clio viert 30-jarig jubileum

Meer dan 15 miljoen verkochte exemplaren sinds 1990.…

Bekijk bericht