Renault op de Autosalon van Genève 2017

Op de Autosalon van Genève 2017 heeft Renault ons wederom een voorschot gegevens op de toekomst. De introducties bestonden zowel uit modellen die we op zeer korte termijn in de showroom mogen verwachten als concepten die de grenzen van het mogelijke aftasten.

De Renault ZOE e-Sport Concept: een spectaculaire ZOE

De Renault ZOE e-Sport Concept onderstreept de voortrekkersrol van Renault in de voortdurende ontwikkeling van elektrische voertuigen. De ZOE e-Sport Concept is gebouwd op het platform van de ZOE en omgebouwd tot raceauto met behulp van de grote hoeveelheid kennis en ervaring van Groupe Renault na drie jaar in het FIA Formula E kampioenschap: een raceklasse met elektrische eenzitters. De Formula E wint sterk aan populariteit door de races op straatcircuits in grote steden en maakt het voor het grote publiek toegankelijk om high-performance elektrische raceauto’s te zien strijden

Wereldpremière nieuwe Renault Captur en uitgebreid aanbod crossovers

De Renault Captur, in 2016 de bestverkochte crossover van Europa met 215.670 verkochte exemplaren, is voorzien van een nog meer onderscheidende uitstraling en innovatieve technologie. In 2016 was de Captur in Nederland het bestverkochte model in de particuliere markt. Tevens wordt de Captur voor het eerst leverbaar als INITIALE PARIS. Samen met de Kadjar en Koleos biedt Renault een fris en uitgebreid aanbod van crossovers.

Nieuwe Renault Koleos komt naar Europa

De Renault Koleos, onthuld in Peking in april 2016 en inmiddels te koop in Australië, Turkije, Azië, Golf-regio en een aantal Zuid-Amerikaanse landen, komt medio 2017 op de Nederlandse en Europese markt. Hij combineert de robuuste uitstraling van een SUV met het comfort van een ruime sedan.

Instructieboekjes online

Bekijk de e-guide voor het gebruik en onderhoud van uw Renault