Onthulling van de nieuwe CLIO

Dalen: Onlangs heeft Renault een sneak preview gegeven van de nieuwe Renault CLIO.

Werelddebuut op de Salon van Genève

Binnen afzienbare tijd zal Renault een volledig nieuwe Renault CLIO introduceren. Deze nieuwe Renault CLIO zal voortborduren op het succes van de huidige generatie CLIO’s. Op de Autosalon van Genève, begin Maart, zal de Nieuwe Renault CLIO zijn werelddebuut maken. Als sneak preview heeft Renault enkele foto’s en informatie vrij gegeven.

Een nieuwe, verleidelijke look .

De gloednieuwe CLIO heeft een verleidelijk en direct herkenbare look. Sensuele lijnen, een dynamisch profiel, prachtig gevormde zijkanten en de nieuwe, kenmerkende LED-verlichting . Deze nieuwe compacte auto is stijlvol en onweerstaanbaar.

Een vernieuwd interieur

Geniet van dit interieur, tot in de details volledig vernieuwd. Een nieuw, slim interieur, hoogwaardige materialen en een prachtige afwerking: de gloednieuwe CLIO is nu nóg moderner en verleidelijker. Je kunt voor deze altijd unieke auto kiezen uit verschillende sferen, afhankelijk van je stemming.

En meerdere persoonlijkheden.

De gloednieuwe CLIO is een iconische compacte auto die op vele manieren kan worden aangepast en afgewerkt. Bijvoorbeeld met de hoogwaardige INITIALE PARIS-afwerking of de sportieve R.S. Line.

Instructieboekjes online

Bekijk de e-guide voor het gebruik en onderhoud van uw Renault

Onthulling van de nieuwe CLIO

Dalen: Onlangs heeft Renault een sneak preview gegeven van de nieuwe Renault CLIO.…

Bekijk bericht
Renault Captur ook als occasion doorlopend op voorraad bij Autobedrijf J. Hoiting

Dankzij het grote succes van de Renault Captur zowel nieuw als op de markt voor occasions is Autobedrijf J. Hoiting Dalen continue actief om u een gev…

Bekijk bericht